Üdvözlet! Szombaton is folytatódik a tippözön!

Néhány olyan mérkőzésre fogadunk ezúttal, amelyek több mint valószínű, hogy két vagy három szettben nem dőlnek el a wimbledoni teniszbajnokságon. Rövidesen érkezünk a részletekkel, addig is kitartás!


Juan Mónaco-Kevin De Scheeper, több mint 3,5 szett (1,60) - 12:30 óra

---

Feliciano López-Tommy Haas, több mint 3,5 szett (1,44) - 15:00 óra

---

Ernests Gulbis-Fernando Verdasco, több mint 3,5 szett (1,40) - kezdés 15:00 óra
vagy némileg meglepetésre utazó, bátor tipp:
Ernests Gulbis-Fernando Verdasco, 2 (2,25) - kezdés 15:00 óra

  • A világranglista-39. és 54. mérkőzése a wimbledoni férfi egyes 3. fordulójában.
  • Ernests Gulbis az egyik legnagyobb, igaz kallódó tehetség. Most azonban éppen felfelé tart és jó formában teniszezik. Delray Beach-en még kemény pályán selejtezőből indulva hét, azaz hét győzelmet aratva nyerte meg a tornát, majd Indian Wellsben öt nehéz, kétesélyes meccsen átlépve éppen csak kikapott Rafael Nadaltól. Áttérve salakra Monte Carlóban Juan Mónaco, egy igazi specialista verte meg óriási csatában, Münchenben pedig a sokadik fénykorát élő Tommy Haas, ezért sem lehet megszólni. Rómában ismét selejtezett, négy találkozót nyert, mielőtt Nadalt a végletekig szorongatta, 6:1-re nyert a salakkirálytól szettet, ám óriási csatában elbukott. Párizsban két papírforma győzelem után elbukott az óriási formában visszatért Gael Monfilsszal szemben. A 2013-as mérlege 35-11, füvön 3-1. A kiváló eredmények ellenére füvön soha nem ment neki, így 9-14-as mérlege van pályafutása során, az elmúlt két évben pedig 5-6. Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy az idén Markosz Bagdatisz, Tommy Haas, tehát két kiváló játékos volt az ellenfele, míg az első körben Edouard Roger-Vasselin, aki már verhetőbb. Jo-Wilfried Tsonga ellen, míg a franciát nem kezdték el ápolni már bajban volt.
  • Verdasco pályafutása leggyengébb idényét futja, 12-15 a mérlege, még legjobb borításán, salakon sem tudott pozitív mérleget produkálni, 5-6 lett. A Roland Garroson Janko Tipszarevics verte meg 3-2-re, ami belefér, még ha a szerb sincs nagy formában. Voltak Párizsban biztató jelek. Füvön a salakosokhoz képest jól teljesít, 41-24 a mérlege pályafutása során, az elmúlt két évben 3-3 és 3-3 volt. Mostanában kezd meglendülni, az abszolút formán kívüli Dolgopolov ellen, majd a szintén nem túl acélos (főleg füvön) Albert Ramosszal szemben nyert, ezután Feliciano López már túl nagy falat volt, de ő a jobbak közé tartozik a borításon és formában is van. Belefért. Wimbledonban két kiváló győzelmet aratott, először a specialistának számító Xavier Malisse-t, majd a szintén tűrhető Julien Benneteau-t verte meg összesen egy játszma elvesztésével. Ez mindenképp meggyőző.
  • Számomra Gulbis formája ezúttal nem annyira beszédes, sokkal inkább a borítás, amin soha nem ment neki. Verdasco két meggyőző sikert abszolvált, ezúttal simán felveheti a versenyt az alapvonalról a lettel, akinek kiváló szerváját képes kezelni. Alulértékeltnek érzem a spanyolt, fejben pedig nem sokkal, de erősebbnek.

 


 

Heatnation GONDOLATAI:

Tegnapról megmaradt egy tenisz meccs én ezt ajánlom egy meglepinek és mellé még egy női meccset is hoztam!

 

Tenisz:

Juan Monaco - Kenny de Schepper

-Érdekes mérkőzésnek ígérkezik Monaco 20. de Schepper pedig 80. a világranglistán, ami érdekessé teszi a mérkőzést az az, hogy Moncao inkább salakon és zöld borításon nem is tud kiemelkedőt nyújtani, 9 év alatt 14 meccset játszott le úgy, hogy több év is volt amikor egy meccset sem játszott füvön mérlege 5/9. Ellenfel az utóbbi három évben "kezdte el használni" ezt a borítást ám úgy tűnik bejön neki mivel összességében 21/8 a mérlege az éven pedig 9/3!

-Monaco még nagyon régen Düsseldorfban tornát nyert salakon majd a Roland Garroson rögtön kihullott Gimeno-Travel ellen. Ezután Eastbourne-ben próbálkozott de ott a későbbi győztes Feliciano Lopez verte, elfogadható.. Wimbledonban két meccset játszott Knittelt simán verte(6-4. 6-2, 6-3) majd Ram ellen szetthátrányból tudott csak nyerni(5-7, 6-2, 6-4, 6-2).

-de Schepper Nottinhgamben az elődöntőben kapott ki majd később Queen's-ben szerepelt ahol Denis Kudla verte a legjobb 16 között 2 szettben ezuátn Eastbourne-ben a selejtezőt túlélte ám a főtáblán kikapott Kyle Edmund-tól. Wimbledonban ő is két mérkőzést játszott le, Paolo Lorenzit verte 7-6, 6-4, 6-2 arányban majd a második körben Marin Cilic ellen lépett volna pályára ám a horvát ellenfele visszalépett.

-Ha megnézzük, hogy Monaco nem a füves borításon a legjobb és de Schepper-nek megy ezen a borításon a játék akkor én úgy gondolom, hogy a franciának lehet esélye Monaco ellen. Az odds csábító!

Tippem:

de Schepper- 3,10-3,50

 

Laura Robson – Marina Erakovic

-A Wimbledon-i füves torna 3. fordulójában találkozik a világranglista 38. és a 71.

-Robson az első körben kisebb meglepetésre Maria Kirilenkot verte 6-3, 6-4 arányban majd a következő körben egy inkább salakon Duque-Marino-t 6-4, 6-1 arányban. A britt lány füvön 15/15-el áll tehát 50%-os az éven 3/2 összességében pedig 2013-ban pedig 15/16.

-Erakovic az éven 17/13-nal, füvön pedig 4/1-el egész pályafutása alatt 58/15 zöld borításon de ez köszenhető annak, hoy 2005-ben és 2008-ban kimagaslóan sokat és jól játszott ezen a borításon(2005: 16/1, 2008: 23/4). 2008 óta a füves pályás mérlege 19/10. Wimbledonban az első körben Moritát búcsúztatta szett hátrányból majd a 2. körben Shuai Peng-et győzte le2 szettben.

-Tavaly Birgmingham-ben találkoztak a második körben ahol Erakovic 2-1-re tudott nyerni.

-A mai meccsen akár lehet meglepetés Erakovic győzelem is de én inkább a sok játékot adnám mint tipp. Kisebb téttel egy 2-1-es Erakovic sikert is meglehet próbálni!


Tippem:

Összesített játékok  21,5 felett- 1,70-1,80

Óvatos tippem:

Erakovic 2-1-re nyer- 4,75-5,25