Üdvözlök mindenkit Heatnation vagyok!


RÓKAKOMA ÖTLETEI:

Feliciano López-Paul-Henri Mathieu, több mint 38,5 játék - kezdés 16:30 óra

  • A friss tornagyőztes López formájába nehéz belekötni, de Mathieu egy viszonylag stabil szervával és tűrhető alapvonaljátékkal rendelkezik. A spanyol számomra egy sötét ló lehet a tornán, de ezúttal megizzadhat egy hasonló stílusú játékos ellen.

---

David Ferrer-Roberto Bautista-Agut, több mint 29,5 játék (1,90) - kezdés 17:00 óra

  • Ferrer a Roland Garroson nyújtott csúcsjátékát leszámítva a salakos szezonban nem volt teljesen meggyőző. Tavaly füvön egészen jól mozgott, s'Hertogenbosch-ban egy specialista, Xavier Malisse látta el a baját. Az első fordulóban váratlanul veszített szettet, ez ezúttal is benne lehet a pakliban egy olyan valaki ellen, aki füvön nem mozog annyira rosszul. Három 6:4-es szett benne van a pakliban.

HEATNATION GONDOLATAI:

Rövidre fognám magam mivel nincs sok időm, sajnálom. pár tenisz tippek hozok a mai napra. Kezdeném is:

Novak Djokovic - Bobby Reynolds

-Reynolds a selejteőzből indult és most a világelsővel kell farkasszemet néznie! Djokovic Florian Mayert verte egy kicsit szorosabb 3 szettben ám ma egy fáradtabb és papíron is gyengébb játékos lesz az ellenfele. Úgy gondolom Djokovic 3 szettben nyerni tud , ám erre nincs nagy szorzó ezért inkább azt mondom, hogy nem fogja sokáig húzni.

Tippem:

Összesített játékok 27,5 alatt- 1,66

 

Simona Halep - Li Na

-Halep nagy formának örvend és füvön is jól megy neki az éven (6/0). Ellenfele Li Na zöld borításon jó mérleggel rendelkezik (31/17) az éven 2/1. Szerintem komoly csata lesz a két hölgy között így 3 szettes mérkőzés várok. De erre a meccsre több jó ajánlatot is lehet találni.

Tippjeim:

Halep +1,5 szett- 1,45-1,55

Összesített szettek 2,5 felett- 2,10-2,50

Összesített játékok 20,5 felett- 1,75-1,81