Sziasztok, szép keddet! (druzsinlaci)

Holnapra (szerdára) egy futballmérkőzést találtam, méghozzá Chile - Anglia U20-as focit a korosztályos világbajnokságról!

Meígértem, hogy fociról nem írok, de most kivételt teszek. Miért? Nem tudom, de első blikkre ezt a meccset kinéztem, és látva, hogy az angol ifjak 2-2-es döntetlent játszottak a nem túl acélos kerettel résztvevő Irak ellen, nem tudtam mit tenni, ezt az Angol válogatottat veretni kell.

Chile Egyiptomot verte az első körben 2-1-re, az említett Angol csapat pedig 2-2-es döntetlent érte el Irak ellen. Ami továbbra is aggaszt, hogy Anglia juniorjai utoljára (az eredmenyek.com szerint) az 1997-es korosztályos világbajnokságon tudtak nyerni Mexikó ellen 1-0-ra. Azóta nyeretlenek. Chile viszont a dél-ameriaki junior bajnokságon szépen teljesített.

Mindenképpen érdemes egy chilei sikert megpróbálni, hiszen ha nyernek akkor továbbjutottak. Én úgy gondolom hogy ez az angol csapat maximum egy döntetlenre tudja lehozni a meccset. Én egy 1-0 vagy 1-1-es végeredményre számítok.

Az oddsok esnek Chilére, érdemes még ma tenni, ha lehetőségünk van rá, mert szerintem tovább fognak esni az oddsok!

Tippjeim:

Chile U20 +0,5 - 1,38

Chile U20 nyer - 2,25

Anglia U20 +1 - 1,32


Folytassuk focival!

Ma rendezik szintén a világbajnokságról a Mexikó - Paraguay U20-as VB mérkőzést!

Mexikó nyerte a korosztályos CONCAF tornát, tehát bombaerős csapattal van ott a VB-n is, ez biztos. Viszont első meccsükön kikaptak Görögországtól 2-1-re, úgy hogy 20 kapuralövésük volt, a Görögöknek 9. Sokat sejtető adat...

Paraguay Mali 11-ével leikszelt az első meccsen a VB-n, Mali abszolút egyenrangú ellenfele volt a dél-amerikai válogatottnak.

Ezen a találkozón Mexikónak nyernie kell, ha tovább akar jutni. Viszont Paraguay nem hagyja magát, és mivel mindkét egység nagyon gólerős, így itt nem is a végeredményre tippelnék, hanem arra hogy mindkét csapat lő gólt.

Tippjeim:

Mindkét csapat lő gólt - 1,64

Mexikó - 2,0