Szeretett West Hamem nem kapott ki tegnap az Everton ellen, a meccsük első félidejében ráadásul gólok is estek, így megmentették a napot. A West Brom sajnos elhullott, ehhez kellett két figyelmetlenség - két elkerülhető fejesgóllal 3-1-es zacskó lett a vége. Ez a tipp elment, de senkit sem hibáztatok érte. Miért tenném?

Ma ismét Angliában vadásztam és két meccset kettőskötésben meg is raktam. Az egyik Arsenal-, a másik Liverpool-győzelem. Hogy miért? Nos, ha az Ágyúsok idegenben nem verik meg a Wigant, akkor semmit sem ér a Chelsea elleni diadal - még akkor is nyerniük kell, hogy legutóbb 0-2-ről fordított ellenük az Athletic és győzött 3-2-re -, a Liverpool pedig a kéthetes kényszerpihenője után frissen és vidáman fogadja a Wolvesot: ez is kötelező hazai házi feladatnak tűnik, mert ha nem, akkor a Vörösöknek a Premier League-ben sincs helyük.

Erre a két találkozóra 2000 forintot tettem fel, s ha úgy sülnek el, ahogy azt én szerettem volna, csaknem megduplázom ezt az összeget. Ez nem rossz. A Chelsea-meccset nem bántottam, mert a Bolton most szárnyal, jó a védelme is, ugyanakkor Drogbáéknak azért illene nyerniük és elkezdeniük a javítást. Mindegy, erre nem raktam.

Tippjeim (kettőskötésben):

Wigan-Arsenal 2 - kezdés: 20.45

Liverpool-Wolverhampton 1 - kezdés: 21.00